Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران، حسن میثمی پژوهشگر رسانه‌های اجتماعی در اولین جلسه از دوره رسانه‌نگاری در شبکه‌های اجتماعی در باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران در مورد شبکه‌های مجازی پرمخاطب بین ایرانی‌ها گفت: تلگرام، اینستاگرام، توییتر، vodها (ویدئو به درخواست، مانند فیلمیو و نماوا) و ugcها (محتوای تولید شده توسط کاربر، مانند آپارات) بیشترین مخاطب را در ایران دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میثمی توئیتر را سکوی تولید و محتوای مؤثر در جامعه دانست و گفت: توئیتر مانند مغزی است که در آن تولید و محتوا صورت می‌گیرد و به دلیل کوتاهی محتوا، به راحتی در دسترس همگان قرار می‌گیرد.

این پژوهشگر رسانه‌های اجتماعی تعداد کاربران ایرانی حاضر در توئیتر را ٩./درصد از کل کاربران آن بیان کرد و اظهار کرد: با وجود این سهم اندک فارسی‌زبانان در توئیتر به دلایلی مانند کوتاهی تولید محتوای مؤثر، شخصیت‌های حاضر در آن، نشان دادن چهره بین‌المللی ایران با حضور افرادی چون جواد ظریف و محسن رضائی و ترندها این برنامه سهم مؤثری در جامعه دارد.
وی در ادامه فعالان IT، خبرنگاران، سیاستمداران و فعالان توئیتری را چهار قشر حاضر و مؤثر در این برنامه، عنوان کرد و این چهار گروه را در ٩ دسته سیاسی منافقین، اسرائیلی‌ها، سعودی‌ها، آمریکایی‌ها، ری‌استارتی‌ها، سلطنت‌طلب‌ها، اصلاح‌طلبان، حامیان دولت و اصول‌گرایان تقسیم‌بندی کرد.

تلگرام پرچم اینترنت ایران

میثمی در توصیح پلتفرم دوم مؤثر در ایران به تلگرام اشاره کرد و گفت : افراد جامعه به دلایل سادگی، ارتباط‌گیری و در جریان‌ بودن به راحتی با تلگرام ارتباط گرفته‌اند و در بخش‌های مختلفی مانند طنز و سرگرمی، خبری، آموزشی و مذهبی در تلگرام فعالیت دارند.
وی این برنامه را پرچم اینترنت ایران خواند و گفت: مردم در تلگرام به راحتی به دانلود و آپلود فیلم، چت، گروه‌های بزرگ، کانال‌ها و وبلاگ‌نویسان می‌پردازند. این برنامه امکانات بسیاری را در دسترس مردم قرار می‌دهد، در حالی که نمی‌توان به محتوای آن اِشراف داشت.

اینستاگرام فضای گفت‌وگوهای آبی است

این پژوهشگر رسانه‌های اجتماعی اینستاگرام را هرمی بیان کرد که مردم عادی جامعه با کمتر از ١٠ هزار فالوئر در قاعده هرم و سلبریتی‌ها و میکروسلبریتی‌ها در نوک هرم قرار دارند و بیشترین گردش مالی نیز در این دو گروه صورت می‌گیرد.

میثمی فضای توئیتر را، فضایی سیاسی و فضای اینستاگرام را فضایی فرهنگی اجتماعی و گفتمانی خواند و گفت: اینفلوئنسرها در سه گروه بلاگرها، پیج‌های کسب و کار و اهالی رسانه تقسیم‌بندی می‌شوند که میان نوک و قاعده هرم قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

336 / 336 حسن میثمی اینستاگرام سبک زندگی تلگرام

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اینستاگرام سبک زندگی تلگرام پژوهشگر رسانه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۷۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رخ‌ مادر» روی آنتن شبکه افق/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی پروژه، فصل دوم مجموعه مستند «رخ‌ مادر» به تهیه‌کنندگی امیرحسین اکاتی از امشب ۱۳ اردیبهشت به صورت هفتگی روی آنتن شبکه افق سیما می‌رود.

این مجموعه مستند که زهرا حسینی سرپرست پژوهش و سوژه یابی آن را برعهده داشته است، پنجشنبه‌ها حوالی ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه افق پخش می‌شود.

حمید مشایخی، مهدی انصاری، سیدمصطفی سیدحسینی و علی علائی چهار کارگردان «رخ مادر» هستند که پروژه را در استان‌های کرمان، یزد، فارس، لرستان، شهرکرد، گلستان، مازندران، تهران، گیلان، اراک و اصفهان جلوی دوربین برده‌اند.

«رخ مادر» که در قالب داکیودرام ساخته شده است، با روایتی شاعرانه به قصه‌های بکر و ناب از مادران شهدا که در جامعه فعالیت اجتماعی دارند، می‌پردازد.

کد خبر 6094972 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • ماجرای کلیپ جنجالی یک عروس ۱۴ساله
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان
  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند
  • جغرافیای لایک‌ها و دیس لایک‌ها
  • «رخ‌ مادر» روی آنتن شبکه افق/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • خبر‌های رسانه - ۱۳ اردیبهشت
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن